המבורגר המושלם – חמישה טיפים להכנה

שמוליק שמסיאב, בעלי קצביית הפרימיום המובילה בירושלים ׳ברכת שמואל׳-meat store משכונת רמות, משתף אותו בכמה טיפים להכנת המבורגר המושלם כפי ש׳סדרת המוצרים של שמילו׳ ב meat store יודעת לספק.

חמישה טיפים שיסייעו לכם להכין את ההמבורגר המושלם

אז הנה לפניכם חמישה טיפים שיסייעו לכם בהכנה:

1.נתחים מובחרים-

הכל מתחיל בבשר. תערובת הבשר תקבע איזה המבורגר נקבל – יבש או עסיסי, הבשר צריך להיות שילוב של נתחים שמנים עם נתחים רזים ונתחים עם מרקמים וטעמים שונים.

2.טחינה-

הטחינה של הבשר צריכה להיות יחסית גסה, הרעיון הוא להרגיש צ'אנקים של בשר בפה שיתפרקו בקלות.

3. ערבוב –

המבורגר צריך לערבב כמה שפחות. ככל שמערבבים יותר, נפתח החלבון של התערובת, וההמבורגר ייהפך לדביק יותר וקשה.

4. מידת צלייה –

לקציצה במשקל של 150 גרם יספיקו שתי דקות על הגריל. כדי לקבל צריבה נאה ומידת עשיה מדיום. אפשר ללחוץ על ההמבורגר – ככל שהוא יותר קשה, כך מידת העשייה גדולה יותר. כמובן שמדובר בענין של טעם.

5. התיבול-

המבורגר טוב לא צריך מעבר למלח ופלפל, אנו ממליצים להוסיף בשנייה האחרונה.

 

ההמבורגר המושלם
צילום: אסף קרלה
ההמבורגר המושלם
צילום: אסף קרלה

 

שתף

פוסטים נוספים