"מיט בר" – המסעדה הבשרית הכי טובה בשרון

מחפשים מסעדה בשרית מומלצת באיזור השרון? לכל אוהבי הבשר שבניכם, הכתבה הבאה היא בשבילכם. הכירו את "מיט בר", המסעדה הבשרית הכי טובה בשרון. הנה לכם כל הפרטים אודות המסעדה הפופולרית.

מיט בר הרצליה – בשרים, בר ויין

כשמה כן היא, מסעדת מיט בר מציעה מנות גורמה בשריות. תוכלו למצוא בתפריט המסעדה מגוון בשרים איכותיים, ממנות פשוטות כגון המבורגר ועד לסטייק אנטריקוט משובח על העצם.

מיט בר נפתחה לראשונה בשנת 1994 ומאז ללא ספק הותירה אבק למתחריה בתחום המסעדנות הבשרית.

למסעדה שני סניפים. האחד בהרצליה פיתוח שבאיזור השרון והשני בתל אביב.

 תפריט המסעדה

המסעדה מציעה נתחים עסיסיים על העצם, אשר מוגשים עם רטבים שונים (כגון רוטב שמנת) ועם תוספת לבחירה (פירה, צ'יפס, כרובית מטוגנת, קרמבל תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, סלט ירוק).

מעבר לנתחים המומלצים, תיווכחו למגוון מנות עיקריות ייחודיות שהמסעדה מציעה.

גם המנות הקלאסיות כגון שניצל עוף והמבורגר, נעשות בקפידה ומחומרי גלם איכותיים ביותר.

בקטגוריית הבשרים תוכלו למצוא את המנות הבאות: נקניקיות בקר, סטייק פרגית, פילה בקר, חזה עוף במרדינה של עשבי תיבול או ברוטב אחר לבחירה, צלעות טלה וכד'.

ולאלו שפחות חובבי בשר, הסירו דאגה מלבכם. במסעדה תוכלו להינות ממנת פסטה בולונז טובה, פילה סלמון, סלט קיסר וכד'.

מנות הפתיחה(ראשונות) שהמסעדה מציעה ללא ספק משאירות טעם של עוד.

כבד עוף לצד לחם קלוי, חציל קלוי אשר מוגש עם טחינה, עגבניות שרי, גרגירי חומוס וצנוברים, סלט ביצים וסלט שוק.

ככה שגם אם אתם לא מגיעים מורעבים אל המסעדה, תוכלו להתפנק במנות ראשונות קלילות ואיכותיות.

ובנוגע לאחד החלקים החשובים בארוחה, אם לא החשובים ביותר – הקינוחים!

המסעדה מציעה מגוון קינוחים איכותיים כדוגמת שטרוייזל תותים, הכולל תותים טריים, קרם מסקפונה ושטרויזל עוגיות חמאה. תענוג לחיך!

מיט בר בימי קורונה

כיום, מאחר והמסעדות סגורות לאור מגפת הקורונה, המסעדה מציעה אפשרות נוחה ונגישה של איסוף עצמי או לחילופין משלוחים עד פתח הבית.

כך תוכלו להינות מארוחת בשרים משביעה ואיכותית ולהינות מחווית המסעדנות גם בימים מורכבים אלו.

בתאבון!

 

מיט בר
מיט בר, המסעדה הבשרית הכי טובה באיזור השרון, צילום באדיבות pixabay

שתף

פוסטים נוספים

סלוף

חגיגת מתכוני שף עם "אחוה"

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, בשיתוף עם השף עומר מילר ("טעים אש"), מגישים מתכון נפלא למנה שישראלים אוהבים:

שוק מחנה יהודה

מסעדת 'חלאתי' במחנה יהודה

אחרי שעברו הסבת מקצוע בעקבות משבר הקורונה והקימו בביתם עסק קטן ומצליח של אפיית חלות, בני הזוג אמרי משה ותאיר