מתכון לגלילות עוף פריכות עם רוטב צ'ילי מתוק

גלילות עוף? ככה תעשו את זה נכון. המותג מאסטר שף מציע מתכון לימי הקיץ, קליל, טעים  ופשוט להכנה של מלית עוף עטופה בשכבה דקה ופריכה של דף אורז. ומה עוד צריך? רוטב צ'ילי מתוק שיקפיץ את המנה ולצד מנה זו סלט ירקות – וארוחה מושלמת לימי הקיץ.

 

חומרים ל הכנת-8 מנות/ 16 גלילות עוף:

16 דפי אורז 22 ס"מ מאסטר שף

למלית:

חצי קילו עוף טחון

1 בצל מגורר דק

1 גזר מגורר דק

שני שיני שום כתושות

כפות רוטב סויה – לפחות 2

2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק

עירית קצוצה בכמות של שתי כפות

חופן כוסברה קצוצה (לא חובה)

מעט שמן לטיגון

 

הוראות הכנה:

  1. מערבבים את העוף הטחון עם שאר חומרי המלית בקערה.
  2. טובלים דף אורז בקערה עם מים, כ- 20 שניות ומניחים על משטח עבודה. ממלאים ב-2 כפות מלית. מגלגלים, סוגרים שוליים מימין ומשמאל וממשיכים לגלגל כמו בלינצ׳ס או אגרול. מניחים בכלי משומן או מרופד בעלי חסה או כרוב.
  3. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הגלילות בחום בינוני 3-4 דקות מצד אחד ועוד 2-3 דקות מצד שני. מגישים מיד עם רוטב צ׳ילי מתוק
גלילות עוף
גלילות עוף פריכות עם רוטב צ'ילי מתוק צילום נמרוד סונדרס

שתף

פוסטים נוספים

סלוף

חגיגת מתכוני שף עם "אחוה"

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, בשיתוף עם השף עומר מילר ("טעים אש"), מגישים מתכון נפלא למנה שישראלים אוהבים:

שוק מחנה יהודה

מסעדת 'חלאתי' במחנה יהודה

אחרי שעברו הסבת מקצוע בעקבות משבר הקורונה והקימו בביתם עסק קטן ומצליח של אפיית חלות, בני הזוג אמרי משה ותאיר