מתכון לנקניקיות על שיפוד

מתכון לנקניקיות על שיפוד. חוגגים ל"ג בעומר. "מעדני יחיעם" מגישה מתכון מיוחד לחגיגה עם הילדים בל"ג בעומר.

נקניקיות על שיפוד

חברת "מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות הישראלית המובילה, מגישה לרגל ל"ג בעומר, יחד עם השפית ניקי בי, מתכון חגיגי ומיוחד, קל הכנה ויצירתי, שניתן להכינו יחד עם הילדים כחלק מפעילות מהנה לחג. הנקניקיות על שיפוד צלויות במחבת ומוגשות לצד תפוח אדמה אפוי.

ניתן להכין את המתכון עם מגוון נקניקיות יחיעם, בהם נקניקיות קנאקרס, נקניקיות בסגנון צרפתי ונקניקיות 100% חומרים טבעיים. מומלץ להגיש יחד עם סלט רענן ורטבים וליהנות מארוחת חג נהדרת.

חג שמח!

מצרכים (לכ-8 שיפודים):

280 ג’ נקניקיות קנאקרס של "מעדני יחיעם"

5 תפוחי אדמה

3-4 כפות שמן קנולה

1/2 כפית מלח

שיפודים (לפי מספר הנקניקיות באריזה)

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל- 210 מעלות. שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים עבים. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה ומזליפים מעט שמן קנולה ומלח.
  2. אופים למשך כ- 40 דקות עד שתפוחי האדמה מזהיבים.
  3. משפדים כל נקניקייה על שיפוד ויוצרים חתכים באלכסון בכל נקניקייה לכל האורך וחותכים את השיפוד באורך הרצוי.
  4. מחממים מחבת פסים עם 2-3 כפות שמן וצורבים את הנקניקיות מכל הכיוונים.
  5. מגישים את הנקניקיות לצד תפוחי האדמה, בתוספת סלט ירקות רענן.
מתכון נקניקיות
מתכון נקניקיות על שיפוד לצד תפוח אדמה אפוי צילום ניקי בי

שתף

פוסטים נוספים

סלוף

חגיגת מתכוני שף עם "אחוה"

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, בשיתוף עם השף עומר מילר ("טעים אש"), מגישים מתכון נפלא למנה שישראלים אוהבים:

שוק מחנה יהודה

מסעדת 'חלאתי' במחנה יהודה

אחרי שעברו הסבת מקצוע בעקבות משבר הקורונה והקימו בביתם עסק קטן ומצליח של אפיית חלות, בני הזוג אמרי משה ותאיר