מתכון לסנדוויץ סלמי חביתה בשכבות

מתכון לסנדוויץ סלמי חביתה בשכבות.  בהכנה קלה ומהירה תוכלו לפנק את עצמכם ואת הילדים עם הסנדוויץ' המושלם.

הילדים מתחילים לחזור לבית הספר וההורים חוזרים להכין כריכים. גם לאלו הנשארים ללמוד ולעבוד בבית יש צורך בארוחות קלות ומהירות, לתזונה מיטבית במהלך היום. יום הסנדוויץ' הבינלאומי הוא הזדמנות מצוינת לאמץ לתפריט היומי של כל המשפחה גרסאות שונות של כריכים טעימים ומזינים, קלי הכנה ומשביעים. חברת "מעדני יחיעם" מגישה שלושה מתכונים לכריכים טעימים שהילדים, וגם המבוגרים, יאהבו. אז קדימה לעבודה – המאוד קלה – ויש לכם את הסנדוויץ' המושלם!

סנדוויץ סלמי חביתה בשכבות

ילדים אוהבים כריכים בצורות. הפעם, הצעת ההגשה מיוחדת ומתאימה גם להכנה משותפת של ארוחת ערב ביתית. כריך שכבות במילוי חביתת סלמי ובצל ירוק. נקניק הסלמי עשיר בברזל ובריא. אפשר לתת לילדים לחתוך את הלחם בצורות שונות וליצור שכבות מגוונות.

מצרכים:

2 פרוסות לחם לבן "אחיד פרוס" חצויים לאורך

1/2 חבילת נקניק סלמי צרפתי "מעדני יחיעם" (אריזת 100 גרם)

1 ביצה בגודל L

מלח ופלפל לפי הטעם

1 גבעול בצל ירוק

ממרח טחינה ביתית למריחה

ירקות לבחירה

מעט שמן זית לטיגון או תרסיס שמן

מקל צ'ופסטיקס חצוי/ שיפוד קטן ללא קצה חד (לילדים בוגרים ולא לקטנטנים!)

אופן ההכנה:

להכנת החביתה: טורפים את הביצה בכלי ומוסיפים בצל ירוק קצוץ ותיבול. חוצים כמה "עיגולי" נקניק ומוסיפים לביצה הטרופה.

מטגנים את החביתה במחבת חמה, סופגים את השמן בנייר וחותכים את החביתה ל-4 חלקים.

להרכבת הכריך: על מחצית הפרוסה מורחים חומוס, מניחים חתיכה מן החביתה, ירקות (לא חובה) ושוב שכבת לחם חביתה וכו'. מסיימים את הכריך עם שכבת לחם ונועצים במקל עד התחתית.

סנדוויץ סלמי
סנדוויץ סלמי וחביתה בשכבות צילום יולה זובריצקי

שתף

פוסטים נוספים