נתחי וואגיו במסעדה חדשה בירושלים

BLACK IRON – הבשורה החדשה בעולם מסעדות הבשר. קבלו את המסעדה החדשה שמציעה בשרים איכותיים ונתחי וואגיו יפניים.

 ברחוב אגריפסהציר הראשי של מחנה יהודה בירושלים, נפתחה מסעדת BLACK IRON. מסעדת בשרים כשרה על טהרת הוואגיו, בגישה צעירה, ממוקדת ותוססת.

לראשונה בישראל, מסעדה המגישה  וואגיו במחירים שלא קורעים את הכיס. בסגנון הגשה ייחודי ללא המניירות וה״יוקרה״ הכבדה המאפיינת מסעדות בשר קלאסיות. במקום, אווירה צעירה, לונדונית, מוסיקה קצבית ותפריט מצומצם הכולל נתחי וואגיו בשיטות צלייה שונות ובמשקלים שונים.

בשר משויש
בשר משויש,קרדיט לתמונות: אסף קרלה

נתחי וואגיו הם מזן יפני הידוע בשיוש יוצא דופן

המאפשר להגיש נתחים עם טעמים עמוקים כמו דנבר קאט, פלאט איירון ועודברכות ועסיסיות שאי אפשר להסביר עד שלא טועמים, וכמובן הקלאסיקותאנטריקוט, סינטה ועודברמת שיוש, מרקם וטעמים שלא נראו בארץ במחירים האלו מעולם.

בשר איכותי
בשר איכותי קרדיט תמונה אסף קרלה

לצד הנתחים מוגש תפריט מנות צד יצירתי וייחודילחם מחמצת עם חמאת וואגיו, מח עצם צלוי עם בצל מקורמל, דג שלם בג׳וספר ועוד.

לצד תפריט האוכל יוגשו מגוון קוקטיילים מיוחדים ומשקאות אלכוהול איכותיים.

 

נתחי וואגיו
נתחי בשר וואגיו קרדיט צילום: אסף קרלה

כתובת: אגריפס 80 (בצמוד למחנה ASADA)
טל׳: 02-5465650
שעות פעילות: א׳ה׳ 18:30-אחרון הלקוחות, ו׳: סגור, ש׳: כשעה לאחר צאת השבת ועד אחרון הלקוחות

כשר, רבנות ירושלים

שתף

פוסטים נוספים